implantaat tandprothese arnhem specialist

Implantaten en klikprotheses

Het komt vaak voor dat patiënten last krijgen van een slecht passend ondergebit.  Veelal duidt dit op het slinken van de onderkaak.  Met andere woorden het bot van de kaak vermindert.  Dit proces hoort helaas bij het ouder worden.  Bij de ene patiënt verloopt dit proces echter al sneller dan de andere.  Helaas is daar geen definieerbare verklaring voor.  Omdat het ondergebit weinig of geen hoogte meer heeft is er geen voldoende houvast meer.  Een goede uitkomst hiervoor kan het plaatsen van implantaten zijn.

Implantaten

Implantaten zijn titanium staven die door middel van een ingreep in uw kaakbot worden geplaatst.  Deze vervangen uw natuurlijke tandwortels en groeien stevig vast in uw kaakbot.  Hierop kan een klikgebit worden vervaardigd.

Klikprothese 

Een klikprothese is een implantaat gedragen prothese.  Een implantaat gedragen prothese lijkt qua uiterlijk volledig op een normaal kunstgebit, alleen fungeren de titanium staven in de kaak als bevestiging.  Deze prothese zit goed vast dankzij de klikmogelijkheid.  Toch kunt u deze gemakkelijk in- en uitnemen om te reinigen.

Tevreden over onze dienstverlening?

fblike  
Like ons op Facebook.

 googlelogo color 272x92dp 
Of schrijf een recensie op Google.